21. april 2019

Mitt fine tre!


Hei!

For en herlig påske! Jeg skulle ønske at den aldri tok slutt. 
Eller i hvert fall varte en uke til. ;) Når været er så nydelig blir livet så lett.

Mitt utrolige salixtre blomstrer på terrassen i år igjen. Det tål alt. I år blir det 4 år hos meg. Her kan du se innlegget jeg skrev akkurat da jeg hadde plantet det. Det var i gamlehuset. Det har til og med flyttet sammen med oss.

Det heter Salix helvetica og jeg kjøpte det fordi det er like fint som et oliventre, men det tåler å leve året rundt ute her hos oss. I vinter har det stått ute på terrassen og nå er greinene helt bare innerst mot stammen. Jeg gjør som i fjor at jeg fyrer på med mye gjødning nå i starten av sesongen. Hvis det går som i fjor så blir hele treet fullt av blader og helt grønt på rundt en måned. Et helt supert tre som er så vakkert på uteplassen. Se det i fjor her

Nyt siste frikvelden nå, vi blogges! 

                                                                ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar