23. mai 2019

En trøtt torsdag


Hei!

Oh my så forkjølet jeg er blitt. Og barna også. I dag har jeg nesten ligget på sofaen helt siden jeg kom hjem fra jobb. Dårlig form som jeg håper er borte i morgen. Snart helg igjen jo.

I dag måtte vi ta ut vårt stuebord. Jeg har jo fortalt tidligere at det er fullstendig gått i stykker, gammelt og oppspist. Nå gikk det virkelig ikke lenger og vi måtte ta det ut for så å kaste det etter hvert. Jeg var oppe en tur på loftet og hentet ned et annet gammelt (midlertidlig) bord. Koselig, men så lite. Vet jammen ikke hvor jeg skal finne et nytt bord. Noen tips?

Det er faktisk deilig å bare ligge her på sofaen når man er så sliten og se ut på været som er overskyet og blåsete i dag. Jeg har begynt å se en ny serie på Netflix som er bra. Hittil i alle fall... "Dead to me". Har du sett den? Kan anbefales for lettere underholdning.
Vil forresten også tipse deg om "Luther" som også ligger på Netflix. En krimserie som jeg og Trygve ser sammen. Ønsker deg en finfin fredag i morgen og håper at vi blogges igjen med toppform!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar