20. mai 2019

Denne tiden


Hei!

Så deilig det er å være ferdig med alt rundt 17. mai nå. Er det ikke? Nå er det deilig hverdag igjen med jobb og pusling hjemme. Grillings og litt planlegging...

Jo, litt planlegging må til for i år har Trygve og jeg vært gift i 10 år. Tenk på det! Det hadde vært så hyggelig å feire med en liten tur eller lignende. Vi får se hva det blir til, vi er i gang og sjekker i hvert fall.

Selve bryllupsdagen var helt fantastisk. Vi giftet oss i Sverige, i nærheten av stugan, og det var enkelt og landlig akkurat som vi liker det. En helt nydelig dag ble det. Jeg har plukket frem noen bilder og tenkte å lage et innlegg en dag snart. Min bryllupskjole var svigermors som en sydame sydde om litt for meg. Gjorde om og pyntet opp. Den ble kjempefin. Bohemisk akkurat som jeg liker stilen. Med syriner i brudebuketten. :) 
Tenk at det ble så vellykket allting til tross for at vi var så nervøse i forkant. 

Akkurat nå har jeg syriner i hvert rom hjemme. Den blomster for fullt her og det gjelder å nyte den lille stunden det pågår.
Ønsker dere en fin ny uke.

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar