2. mai 2019

Mai, bursdag og rabarbra


Hei!

Jeg tror alltid at jeg skal rekke å legge inn et blogginnlegg, når dagene bare suser forbi og jeg ikke får tid til det. Det er så mye å skrive om og jeg tar så mange bilder, men også så mye gøy å gjøre ute at skjermtiden blir kort. 

I dag har det vært et skikkelig væromslag. Hagl her i sted. 
Heldigvis fikk vi en pen og deilig 1. mai og Lisas bursdagsfest ute på terrassen ble kjempehyggelig. Kake i går og pai i dag. :)

Vi har en så utrolig flott rabarbra at jeg bare må sørge for å bruke så mye som mulig av den. I dag hentet jeg inn de første stilkene og det er virkelig masse allerede, eller... fortsatt. :) Jeg prøvde meg på en pai uten sukker og den ble grei.
Nå tror jeg at jeg skal gå meg en tur, med ny podcast i ørene. Det blir med jakke i dag altså. Ønsker dere en kjempefin fredag i morgen og vi blogges snart igjen!

                                                             ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar