6. mai 2019

Bursdag i mai


God morgen mandag!

Tenk å være så heldig å ha bursdag i mai. Til og med 1. mai. De aller første knoppene på trær og busker blomstrer og alle flagg er til topps. :)

Vi hadde så utrolig flaks med været på Lisas bursdag i år også. Dekket opp til saft- og kakekalas ute på terrassen. De aller nærmeste var her til feiring på selve dagen og i går, søndag var det barnkalas med til sammen 10 jenter. :)
Lisa ville gjerne ha marsipankake til bursdagen. Jeg var ikke helt sikker på om hun visste hvordan en marsipankake smaket, tror det var spesielt lokket som var greia. Det måtte bli en kake helt uten bær eller syltetøy, det liker hun ikke. Jeg kjøpte alt ferdig; bunner, vaniljekrem og marsipanlokk. Vi monterte og pyntet kaka sammen og jordbærene serverte jeg i en pen skål ved siden av. Det hele ble vellykket. 😁🎂
Nå er jeg så glad for at vi er ferdige med barnebursdager for i år. Nå er det kun avslappende feiringer fremover; 17. mai, midsommar. Det blir på en helt annen måte. 

Som jeg elsker denne tiden. Det er så enkelt å pynte til forskjellige anledninger. Det er så vakkert ute og det er bare å hente hva som blomstrer i naturen. 

                                                      ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ønsker dere en fin ny uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar