30. mai 2019

Regn og rusk og planer for sommeren


Hei!

I dag er det skikkelig grått og trist. Og akkurat nå er jeg veeeldig trøtt. Prøver med kaffe, men tror jeg må legge meg litt på sofaen. Jeg og naboen rakk akkurat en tur ut i sted mens det var opphold og til og med sol og så begynte det på igjen etterpå. ☔

Nå har jeg plukket siste syrinbuketten for i år. Buskene er nå ferdigblomstrede og vi venter på andre blomster. I går plantet jeg pelargoniaene jeg kjøpte for en stund siden. Det ble kjempefint. Jeg har gått for bare røde pelargonier i år, i litt forskjellige brune terracottakrukker. Må vel bli litt middelhavsstemning av det vel? 💃

Jeg er i gang og lager planer for sommeren. Jeg synes det er så koselig å være i Norge og Sverige når det er som grønnest og penest. Jeg har booket en togtur, vi har booket en campingovernatting og tur til sommarland. Jeg har sett litt på når vi skal til stugan osv. Hyggelig å ha litt planer og forholde seg til. Kaffe på trappa, bra bøker og varme kvelder. Åh så nydelig det skal bli og juni om bare to dager! 

I kveld skal vi se en film, kos deg denne torsdagskvelden du også! 
Vi blogges.😊

4 kommentarer:

 1. Nydelig med syrinbuketter.. Her hos oss har den ikke kommet i full blomstring enda. Koselig med anderles ferie med tog. Tror det er ganske mange som velger det i år. Fortsatt god sommer. Hilsen Inger Johanne

  SvarSlett
 2. Så flott det er med store buketter av syrin. Her hos meg har de bare såvidt begynt å blomstre. Høres ut som en spennende sommerferi dere legger opp til.. Helt enig; Norge er nydelig. Fortsatt god sommer. Hilsen fra Inger Johanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Inger Johanne! Visst er det vel helt fantastisk med en stor flott bukett syriner. Det er så digg å bare gå ut og hente MYE! Ja, det er utrolig hyggelig å være i "hjemmetrakter" når det er som finest her. Reiser heller ut av landet når det er høst og vinter. :) Gled deg til at du har mye fin blomstring igjen da! God helg straks /Jessica

   Slett
 3. Norge er så vakkert. Nå jeg glad når jeg kan være der :-)) Jeg elsker Vestlandet, og jeg elsker å være i Oslo og gjøre litt kultur... og i Bergen jeg hadde en veldig fin tid... og om vinteren var jeg i stand til å oppleve Versterålen... drømm landskap i blått, hvitt og nordlys grønt :-))
  Selvfølgelig kommer nå sommeren - fjell og fjord, det beste jeg vet... god pinse for deg. Håpe du har masse solen. Klem fra meg

  SvarSlett