8. juni 2019

Mine rhododendron


Hei!

Så hyggelig å skrive igjen, nå er det gått mange dager siden sist. Har hatt en utrolig hektisk uke med masse planer også etter jobb. Nå er virkelig tiden for alt mulig som skjer ved skole og barnehage. Type sommerfest, avslutninger og mye mer. Jeg jobber i helgen så fri på mandagen skal nyyytes! 

Hva gjør dere om dagen? Jeg har så lyst på fridager fordi jeg har så mye jeg har lyst til å gjøre her hjemme og spesielt i hagen. Det er mye som er avblomstret, men nå begynner de virkelige sommerblomstene og grønnsakene og vokse og det er så moro. I dag var jeg en tur på Plantasjen og kjøpte meg en ny hagesaks og fine rosaprikkete hansker. 😉

Husker du mine to rhododendron som jeg plantet tidligere i vår. Se her. Den minste av dem blomstret masse i år og nå har jeg plukket av alle blomstene, det var visst lurt leste jeg. Den større har ikke blomstret noe særlig, men ser ut til å ha funnet sin plass. Moro med prosjekter. :)

Snakk om prosjekter så er det så utrolig mye jeg har lyst til å gjøre ute og inne akkurat nå. Men alt må  liksom vente til noe annet er ferdig, og aller først er garasjen. Det ene henger sammen med det andre. Åh som jeg gleder meg til fridagen og til å kunne begynne med noe, eller kanskje jeg rekker litt i morgen? Gleder meg til og med til å luke i bedet. 😄

Så hyggelig å stikke innom, håper dere gjør det samme og leser! Vi blogges! 

                                                 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar