16. juni 2019

Blomsterfryd


Hei og god søndag!

Nå om dagen koser jeg meg i hagen altså! Men det er vel ikke noe nytt. 😉 Nå kommer det opp så mye fint i bedet og det er en fryd og følge med på. 

I dag har jeg vært så veldig trøtt. Noen dager vil man bare slappe av. Jeg har i hvert fall fått vasket og brettet masse klær, tatt ned kofferten fra loftet og har begynt pakkingen før Sverigetur. 

Nå i kveld så havnet jeg på en runde blant de gamle interiørbloggene. Jeg klikket meg videre fra blogg til blogg og det er virkelig ingen av de gamle interiørbloggerne som holder på lenger. Ingen. Jeg fant en bloggliste inne hos en av dem og klikket innom mange. Alle har sluttet å poste, noen har slettet nettsiden helt. 

Når jeg startet med bloggen i 2011 holdt de på alle sammen og noen av dem var de virkelig populære og store. Lurer på hvorfor de har sluttet? Da var det så mange bloggere, rett og slett et lite samfunn.

Du kjære leser som pleier å være innom min blogg, leser du også andre blogger? I så fall hvilke? Hvis du ikke leser andre blogger, hvordan havnet du her på min side? Dette skulle jeg gjerne ha visst. Jeg lurer på om alle de tidligere bloggerne nå er på Instagram?

Akkurat nå kom solen frem ute på terrassen, åh så nydelig. I går var det endelig en skikkelig varm dag etterfulgt av en herlig sommerkveld. Og vi tok årets første bad! Ellers synes jeg ikke den riktige sommervarmen har kommet ennå. Venter. 💚

Blogges!

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

4 kommentarer:

 1. Kan ikke huske når jeg fant bloggen din, men det er lenge siden. Dette har vært min favorittblogg siden. Håper ikke du slutter å blogge du også. Veldig kjedelig at det bare er Instagram nå for tiden. Har likt serien fra husrenoveringen deres spesielt godt- mye mer lærerikt enn bare pene bilder på Instagram!

  Syns alle bloggene jeg pleide å lese er borte. Utenom din blogg følger jeg bare nouw.com/diywithbenedictehn fast, samt titter innom villavonkrogh av og til.

  Karina

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig melding Karina! Som jeg skrev til Vibeke på Facebook så kommer jeg til å fortsette å blogge så lenge dere fortsatt titter innom. 😀 Jeg synes det er så koselig med bloggen! Jeg poster ikke alltid like ofte, men jeg slutter ikke og jeg er ofte innom og kikker. Jeg er enig i at alle gamle blogger er blitt borte, alle! Er det Insta som gjelder nå eller? Det blir flere innlegg i serien. God helg. 🤗 Jessica

   Slett
 2. Hei, jeg følger www.svenngaarden.com i tillegg til din blogg. Tror jeg fant bloggen din en stund etter at dere kjøpte forrige hus, og synes det var gøy å følge oppussingen. I tillegg er jeg innom mylovelythings.blogspot.no www.marenbaxter.com www.annettenordstrom.com og www.villavonkrogh.com.
  På Instagram følger jeg bare venner og kjente. Jeg synes ikke Instagram poster om interiør er like bra som på blogg, så veldig synd at så mange går over til det. For meg blir det en 'kortverjson' av blogg, så håper du fortsetter med bloggen din :-)
  Hilsen Hege

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hege! Så hyggelig, da har du vært med lenge. Det setter jeg så stor pris på.😀 Det er så lærerikt å få høre litt hvem som leser. Jeg fortsetter så absolutt når dere er innom. 💕 /Jessica

   Slett