14. juni 2019

Opprydding i klesskapet!Hei hei!

Nå er det helg! :)

I går fikk jeg et skikkelig innfall og begynte på alvor å sortere i mitt klesskap. Det var nok det at jeg begynte å tenke på hva jeg skulle pakke med meg til Sverige på midsommar som gjorde at jeg begynte. Jeg kom på at jeg ikke aner hva jeg har i skapet en gang. Det har vært rot i skuffene og har hengt alt for mange kler på stangen. 

Jeg har også arvet og fått en del klær. Noen av dem er veldig fine, andre passer liksom ikke helt. Likevel har jeg tatt vare på de/brukt de, men følt at de ikke er 100% perfekte. Det er ikke gøy. 

Jeg tok rett og slett frem en plastpose og kastet mange plagg i går. Slitte, gamle og ubrukelige. Herlighet så deilig! Noe la jeg i en egen haug og de skal opp på loftet i en plastboks jeg har der. Klær som skal lagres, men som jeg bruker veldig sjelden eller er usikker på.

Jeg kom på at det jo er det samme med klær som med interiør. Hvis man har for mye så ser man ikke det fineste man har. Jeg fikk sortert mye i går, men jeg lurer på om jeg skal ta en runde til. Du vet; klær som ikke har blitt brukt på flere år osv...

Er det noen som har lyktes å ha en god basisgarderobe? Jeg prøver. Men for å oppnå det, må man jo ha god oversikt over hva man har i den. Slik at man husker og lett ser forskjellige kombinasjoner. To be continued... ;)

På bildet bruker jeg mine cowboyboots som jeg fant på flea market i Florida. Skikkelige Texasboots. 😎 Vi blogges! 

                                                              ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar