31. juli 2019

Anis isop


God morgen! 

I dag våknet jeg tidlig av meg selv. Det er en herlig følelse. Tror det er på grunn av at det er blitt kjølig ute igjen og at vi har fått reparert vårt ventilasjonsanlegg som tok kvelden akkurat når den verste varmen kom. Jeg har sovet godt. 😅

Er ikke anis isop en herlig plante? Jeg er så glad i den. Jeg har to stykker i bedet og de blir så store. Nydelige å ta inn i buketter og de lyser opp foran huset. Anbefales! Den tiltrekker seg masse humler, sommerfugler og andre insekter. Veldig hyggelig.

Jeg tenkte jeg skal prøve og lage noen mer systematiske innlegg nå snart med hva vi har gjort i det siste. Det er så vanskelig fordi jeg aller helst bare er kreativ og tar bilder av pene ting jeg ser rundt meg. Det krever litt fokus og behandling av ikke så pene, morsomme bilder alltid når man skal vise en prosess. 😆 Men jeg skal prøve. #Feriemodus. Hører gjerne fra dere om det er noe spesielt dere vil se eller lurer på. Vil gjerne vise dere porten mellom huset og garasjen f. eks. 

Jeg synes det er deilig med enda en litt grå dag før sommeren kommer tilbake på ordentlig. Jeg må få vasket sengetøy og lagt på nytt og så skal jeg prøve meg på rabarbrasirup blant annet. Jeg elsker pusledager innendørs innimellom. 

Vi blogges i morgen!

                                                                 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar