5. august 2019

Litt innendørsliv igjen


Hallo!

Som dagene har løpt forbi i det siste. Jeg trodde vi skulle blogges for flere dager siden, men så fikk vi besøk av min familie fra Sverige og da ble det fullt program her. Vi har hatt kräftskiva, badet, spist enda mer god mat, gått tur, samlet drivved og hatt veldig fine siste dager av ferien. I morgen begynner hverdagen...

I dag har vi jobbet litt ute i hagen, lempet jord og renset ugress på baksiden av huset. Deilig. Nå i kveld ordner jeg inne. Pakker ting for meg i ny veske, sjekker at arbeidsklærne mine er i orden, kjører noen vaskemaskiner og forbereder matpakker. Det er blandede følelser å begynne igjen etter ferien. Litt godt å komme i gang med hverdag og rutiner, og vi må huske på at sommeren fortsetter til tross for at ferien er slutt! 

Hvordan har dere det når det er siste dag i ferien? Får dere sove? Jeg har begynt på en ny bok som er spennende og da blir det til å lese på sengen i kveld. I verste fall får jeg bare lese videre i time etter time... 😅

Ønsker dere en fin uke og vi blogges snart!

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar