22. juli 2019

Rent hus


Hei!

I dag har det vært overskyet og grått mesteparten av dagen og jeg har utnyttet tiden til å få vasket huset. Det er deilig med noen dager gråvær om sommeren innimellom synes jeg, det er så kravløst. Man kan få gjort litt ting, også innendørs. Er det sol så må man jo nesten være ute i den, hvem vet når den kommer tilbake? 😜

Jeg tok tak i meg selv, fylte opp vaskebøtta og har nå gått over hele huset. Dere vet jo at jeg elsker skikkelige møbel- og gulvlister, men med støv på hjernen så har man å gjøre for å si det sånn. Noen flere med den komboen? Det blir SÅ mye støv når man har lister og profiler på det meste. For meg er det viktig å kjenne at ALT blir vasket innimellom. Lister, dører, fronter osv. For en deilig følelse! 

I dag har jeg tatt en del på veggene også, herlighet som det ser ut når man begynner å se etter. Vi har jo fargen bomull på alle vegger så mørke fingermerker synes! Spesielt i gangen var det ille. Funket veldig greit å få vekk mye med mikrofiberklut, men det er også mange merker igjen som jeg tror rett og slett må males over hvis de skal bli borte.

Når vi likevel er inne på temaet vasketips, så hvorfor ikke komme med et til? 😜👵👵👵👵 Vi har dører med profiler i hele huset, hvor støvet havner mellom dørbladet og listen. Det vil si at jo mer jeg vasker med våt klut jo mer dytter jeg ned der. Til jeg oppdaget at tingen er å støvsuge dørene! Disse børstene som alltid følger med støvsugeren og som jeg aldri tidligere har brukt er jo suverene til det. Nå får jeg det helt vekk takket være en rundt børste jeg bruker. Love it. Raskt går det også. 😁

Nå skal jeg gå og spille et spill med Lisa. Det har blitt alt for mye skjerm på barna i dag. Noen ganger må det til for at man skal få gjort noe, eller hva? Med huset rent blir det kanon med noen fine sommerdager nå, tror finværet er på vei! 

Vi blogges snart! 

                                                             ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar