19. juli 2019

En liten pause fra sol og bad


Hei på en regndag!

Etter noen fine dager i Sandefjord hos gode venner, er det litt deilig at det er grått vær i dag. Vi har hatt late dager i sol så nå er det godt å få gjort litt forskjellige ting som står på agendaen. Det er forresten allerede lysere vær og jeg tror ikke det vil komme mye mer regn i dag likevel... 

Hytta i Sandefjord ligger så hyggelig og skjermet til med egen strandlinje, brygge og herlige uteplasser. Etter et par netter der er vi altså hjemme igjen. Jeg tenkte komme meg ut på løpetur i dag. Kjennes som det er lenge siden, og at det vil gjøre veldig godt. Trener noen gang per uke nå om sommeren, men ikke så mye løping. Kjører litt øvelser i hagen og går lange turer med en venninne. Fint å holde det litt gående gjennom ferien også. 

I går jobbet jeg litt i hagen da vi kom hjem. Fikk kjøpt inn en klematis som jeg skal sette i bedet på forsiden av huset. (Salg på Plantasjen nå!) Jeg skal grave opp en rose som jeg ikke synes er noe særlig. Orker ikke å kjempe som en helt for å få ting til å være fine gjennom sesongen, planter heller stauder som leverer. Har aldri prøvd klematis før, men har trua. :)

Det er faktisk rosene jeg har plukket inn på bildene som jeg skal grave opp. Den gir noen blomster som du ser, men jeg synes hele busken ser trist og dårlig ut. Jeg vil ha et frodig bed!

Jeg har kjøpt de lengste blomsterpinnene jeg fant til bønnespirene mine. De blir to meter og klatrer som bare det nå. Trenger støtte. Jeg merker likevel stor forskjell mot sommeren i fjor når det gjelder hvor mye det gror i hagen. Alt vokser i år også, men mye seinere. Varmen i fjor altså. Gjorde susen. 
   Ønsker dere en fin dag, vi blogges!

                                                           ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar