6. juli 2019

Tiden vi har ventet på


Hei!

En liten hilsen herfra på en overskyet dag, men hva gjør vel det når det er første dag på lang sommerfri? 🙌 Jeg startet dagen ute som vanlig, med kaffe, morgenkåpe og tjukke ullsokker. :)

Jeg synes det er så deilig å ha godt om tid! Hva er vel bedre enn å ha tid til å pusler og få orden på ting hjemme? Drikke kaffe, lese bok, blogge, lage god mat. For en nydelig tid.

Det har kommet opp noen fine lilla blomster i kassen utenfor terrassen. Jeg har sådd flere sorters sommerblomster der og disse ble visst veldig mye høyere enn resten. :) Men de pynter veldig opp da. 
Dette bildet er fra en kveld ute på terrassen. Vi har kostet, vasket, ryddet og møblert og det begynner virkelig å falle på plass. Som vi koser oss her nå. Og enda bedre skal det bli med egen frokostplass i solen etter hvert. 

Skimter dere garasjen helt til høyre? Så ferdig er den blitt nå! Gleder meg til å vise dere. Vi har fått en innegård og det blir port mellom bygningene etter hvert. Vår egen patio. For en drøm. Ta en titt på dette innlegget hvis du ikke har sett det før. Da skjønner du hvorfor jeg synes denne plassen nå er blir så fantastisk! Den har ikke alltid sett ut sånn for å si det som det er. 🤣

Nå er jeg sulten og drømmer om middagen vi skal lage i dag. Tenkte mekke en pastasalat og til det skal vi ha kylling surret i bacon. Åh så godt det er. Og et deilig glass rødvin til og litt britisk krim på TV. Så utrolig deilig det er med fortjent fri etter å ha slitt på jobb. Love it so much.

Ønsker dere en fin lørdag og vi blogges snart igjen!

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar