10. juli 2019

Sommergult


Hei!

For en følelse det er å plukke buketter fra egen hage. Det er bare ren glede. Jeg tok med en til naboen i går også da jeg var over på en kopp kaffe. Det er så utrolig koselig å kunne gjøre. :)

Nå virker det som at den ordentlige sommeren endelig har kommet. For en dag og kveld i går og i dag er det strandvær endelig! 

Putene i våre utemøbler er så utrolig stygge, de er solblekte og slitte. Jeg fikk tak i noen sommerlige fine puter hos Kid interiør i uka, som jeg har begynt å bruke i ryggen. Det var god pris også så jeg tror jeg nå har fem stykker. :) Jeg synes ofte de har pene ting hos Kid og også mye 50% osv. Jeg liker putene veldig mye, skikkelig sommer. Før hadde jeg SÅ mye gult, da jeg var sånn cirka 20-25 år. Jeg har hatt en lang periode uten gult fordi jeg har vært så lei, men nå er jeg tilbake og er glad i det igjen. 

Morris har tatt seg en tur igjen. Håper jeg i alle fall, så at han ikke er innestengt et sted. Katter altså. Det skjer ofte når jeg ikke er hjemme og har en kattevakt som stikker innom og mater. Da blir han borte i alt fra to til mange dager. Jeg prøver og ikke bli urolig siden han har gjort dette mer eller mindre hver sommer, men klarer det ikke helt. Titter etter han hele tiden. For to år siden var han borte i nesten to uker. Ikke gøy. Kom hjem nå Morris ditt surrehue. 😜

Ønsker deg en fin sommerdag, vi blogges!

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

  1. Så koselige sommerbilder 🤩 Hva pleier du å ha av mat og drikke i piknikkurven når dere er på stranda? Klem Kjersti

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Kjersti! Jeg liker aller best å ha med litt mat. I går f. eks. tok jeg frem kjøttboller fra fryseren. De pakket jeg godt inn i folie før jeg varmet i ovnen. La inn litt smør også slik at de ikke skulle bli så tørre når de ble varmet. :) Jeg pakket inn foliepakken i et kjøkkenhåndkle og tok med. Så godt med varm mat på stranden. Varme rundstykker (også i kjøkkenhåndkle), risi- og mannafrutti (kjøpt i Sverige), epler og is. Vi har kjøpt noen kjempebra isformer! De har pop up form i silikon. De fyller jeg med sukkerfri saft og vann. Med mange isblokk i kjølebagen holder de seg. Tipp topp. I går hadde vi også med en favorittbrus jeg har funnet i Sverige. ICAs sitronbrus uten sukker. Kjempegod! Smaker lemonade. I dag må jeg finne frem noe annet godt, vet ikke helt hva men kanskje noe god ost. Ha en fin dag i solen! Jessica

      Slett