14. september 2019

Høstpynt ved ytterdøren


Hei lørdag!

Nå har jeg gjort det litt høstfint utenfor inngangspartiet. Har dere pyntet til høst? Fem krysantemum og noen nye potter handlet jeg forrige helg. Nå er det enda hyggeligere og komme hjem. :)

Jeg hadde rett og slett ikke flere potter, slik at jeg måtte få tak i noen. Jeg har renset opp så mye det siste året. Gitt bort og kastet, gamle lykter, krukker og annen pynt som vi har hatt ute. Føles så bra. Nå vil jeg bare ha det jeg virkelig vil ha. Hvis du skjønner. Ikke et sammensurium av halvveis fine ting som jeg har fått og ikke valgt osv. Jeg har litt lyst på noe lys her ute også. En lykt eller noe slikt, men har ennå ikke funnet det perfekte.👌

Jeg har så mange planer for vårt inngangsparti, eller egentlig hele plassen foran døren. Jeg ser for meg og trekke ut det lille trappetrinnet foran ytterdøren helt ut, flere meter. Slik at krukker og en liten stol og et bord kan stå et trinn opp. Ser du det for deg? På den måten blir det mer helhetlig og begge dører får trapp inn. 

Noe må gjøres på sikt, flere steiner og heller er ødelagte osv. Jeg har presentert ideen for Trygve, så vi får se. Jeg jobber på saken. 😁 Så lenge får man pynte det man har. Vår gamle benk må males igjen, og flere detaljer rundt inngangspartiet skal ha et strøk til, en utelampe til skal opp hvor kabler henger ut og i helgen skal jeg vaske over vinduene her tror jeg. Litt mye edderkoppspinn osv. 

Nå har jeg akkurat plukket av det aller meste og siste fra vårt plommetre. Samlet så har jeg laget nesten 5 liter saft av nesten 10 kg plommer. I dag har jeg forberedt 5 kg som jeg skal lage syltetøy av. Herlighet så gøy! I fjor tror jeg vi fikk 10 plommer og de var markspiste... Laget kake med plommer i dag også. 😁 

Et annet kryss på lista i dag var at jeg gravet opp og kastet en av rosene i bedet og plantet en klematis. Fint å få det ned nå før det blir for kaldt. Likte aldri klatrerosen og gleder meg til å se hvordan det går med den nye planten min neste år. :)

Vi blogges!

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar