18. september 2019

Sensommerens kräftskiva!God morgen onsdag!

Her kommer noen bilder fra en herlig dag i sommer. Det er en stund siden vi hadde kräftskiva her hjemme, det var en riktig varm sommerdag så det sier jo litt...

Mamma og pappa var på besøk og hadde tatt med seg både kreps og pynt. Dette er stort i Sverige, man pynter til fest og koser seg meg krepsen som ikke kommer fra sjøen men som er en "flodkräfta" oftest. Dette husker jeg fra min barndom. Både at vi hadde lag hjemme, men også at vi var hos andre på skiva. :)

Å legge opp et vakkert fat med kreps og dillkroner er obligatorisk. Pai til er også veldig godt. Det tar tid og skrelle sjømaten og er man veldig sulten trenger man noe i tillegg. Jeg laget en ostepai med mye ost og smør...

Aioli og brød har vi også til. Så godt å dyppe reker eller kreps i hjemmelaget aioli. Nam!

Denne dagen var det så varmt at vi dekket opp på terrassen ved siden av garasjen. Så deilig å ha en skyggeplass oppe på plattingen også når man trenger det. 
Egentlig skal det nok være øl og nubbe (snaps) til krepsen. Vi hadde Cava. Det er jo SÅ godt med mousserende til sjømat. Spesielt servert i mine nye champagneglass. Høye, flotte glass til prisen av ingenting får du på Ikea. Tips! 
Jeg skal en siste tur til stugan før det blir ordentlig kaldt og da skal jeg høre om vi ikke kan ha kräftskiva igjen. Har så lyst på! :) 

Det å pynte og gjøre det virkelig hyggelig er jo så gøy. Finnes jo masse artig til f. eks. lag med sjømat. Mye kan man spare til neste gang. Det å ha flotte glass, ordentlige bestikk og redskap er også med på å skape helhet. All in. :) Servere brødet i koselig kurv og henge opp vimpler. Det blir et skikkelig trivelig sted og samles. 
Ønsker dere en fin onsdag. Hold ut, vi er halvveis! 🤣

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar