2. november 2019

Damenes vin- og bokklubb


Hei!

Så deilig med helg. I dag har jeg og Lisa brukt hele dagen på kjøkkenet (føles det som), det tar tid å bake boller! Vi lager snurrer med safran. Tyvstarter litt, det er jo så godt! 💛

I går var det endelig første møte i bokklubben. 📚🍷 Jeg nevnte min idé om å starte en bokklubb akkurat som man ser på film at kvinnene gjør i the Hamptons for min kjære nabo. Hun syntes det var en kjempeidé. Dette var i sommer og nå har vi blitt noen flere. Målet er å møte gode venninner, spise og drikke godt, skravle og selvfølgelig lese litt mer og oppdage nye bøker. 😎

Vi hadde det så utrolig gøy i går! Jeg tror ikke jeg har ledd så mye på lenge.😂 Vi spiste god mat, drakk vin og skravlet i maaaange timer. Utrolig at vi klarte å snakke litt om regler i klubben og bli enige om hvilken bok vi skal lese også. Vi var innom litt av hvert av temaer for å si det sånn. 😂😂

Så, nå skal vi lese Omgitt av idioter med Thomas Erikson. Så møtes vi igjen og snakker om boken etter hvert. Det er en så koselig tid for bøker og tente lys nå. Passer helt perfekt. Ønsker dere en kjempefin lørdagskveld! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar