3. november 2019

Gleder meg til juleblomster og vinterlys


God kveld.

Er det noen flere som har begynt å glede seg til jul? Jeg ser veldig frem imot den fine tiden som kommer nå. Det er gøy med halloween, men det er deilig at det er en "høytid" som kjapt er over synes jeg. Det er i stort sett én dag og feiringen er over allerede klokka åtte om kvelden. Annet er det med jul. Jeg pynter jo allerede til 1. desember og koser meg hele måneden med juleblomster og koselig lys rundt om i huset. Det er en høytid som får lov til å vare lenge og lyse opp en ellers meget mørk tid. 🌝🌚

Jeg gleder meg til maten, grankvistene, pepperkakene med blåmuggost, bøkene og stemningen. Clementiner har vi allerede begynt med. Og i går bakte vi som nevnt boller med safran.😁 Gleder du deg?

I dag har jeg holdt på med et helt nydelig prosjekt. Et slikt et som jeg elsker. En organiseringsjobb hvor man ser et soleklart resultat når man er ferdig. Skriver mer om dette i morgen, jeg knipset noen bilder i dag. Det var lovely å bli ferdig med det!

Jeg ønsker dere en fin ny uke. Nå blir det Netflixserie i hver vår sofa. 🌝


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar