21. november 2019

Kalendergaver og boller med safran


Hei!

Er det noen som har startet med juleforberedelser? Det er jo lurt å starte litt med gaver nå i hvert fall. Planlegge om ikke annet. Målet er å jakte rundt i butikker minst mulig i desember, da skal vi kun kose oss! 🌲

På fridagen min på mandag ble jeg bitt av julebasillen. Da startet jeg dagen med storhandel. Da ble det innkjøp av ingredienser til enda en omgang av safranboller, gaver til kalender og ingredienser til gløgg. Det siste var ikke planlagt, men i butikken var det julestemning og julemusikk og jeg fikk så lyst på! 😂

Jeg baker oftest etter oppskriftene til Leila Lindholm. Har dere lyst til å prøve boller med safran så er det denne oppskriften jeg har brukt. Jeg lager deigen til lussekatter (jeg har i litt mer sukker enn i oppskriften). I hennes julebok har hun en oppskrift hvor man bruker denne grunndeigen og så lager man kanelsnurrer av den. Den fant jeg dessverre ikke på hennes nettside, men du lager altså denne deigen og så følger du en oppskrift på kanelsnurrer etter det. Blir fantastisk godt! 

Da jeg kom hjem på mandag satte jeg på julemusikk og koste meg med å pakke inn kalendergaver. Det blir mange små pakker med noe godt i, og noen med små gaver. Her er noen tips på hva jeg har i kalenderen i år:

Skumnisser (tre i en pakke).
Snømann, litt nytt? og morsomt fra Freia.
Oreo snøballer, nytt? fra Freia. Jeg tok de ut av esken og pakket inn en snøball i hver gave, skjeen hang jeg i snøret.
Strikker.
Badeskum.
Badebomber og kuler.
Fin leppepomade med god lukt.
Diadem (2-pakk fra H&M).

På handlelisten har jeg fine tusjer og penner. Noe ekstra fint fra bokhandelen til å tegne med. Mamma har pakket inn en god del gaver og jeg vet at hun blant annet har kjøpt truser. :)

Har du noen tips til kalendergaver? Sikkert mange som trenger litt inspirasjon her i disse dager. 😅

Her er noen flere tips på gaver, en kalender jeg laget tidligere år. Og det minnet meg på at jeg må pakke inn små lapper med oppgaver også. Det var en hit i fjor. F. eks. at vi skulle spise middag under bordet. :)

Blogges!

                                                                   ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar