20. november 2019

Stue og spiseplass før- og etterbilder


Hei!

Håper dere er i gang med en fin ny uke. Her tror jeg at jeg har blitt fullstendig julegal. I helgen bakte jeg en ny ladning med safranboller, laget gløgg og begynte med julekalender til barna. Jeg tror det er som en redning i mørketiden at man har den herlige julestemningen å glede seg til, eller hva tror dere?

I går kveld var jeg tilfeldigvis innom finn.no og fant plutselig et stuebord som var perfekt i passformen for oss. Trygve dro avgårde og hentet det med en gang og nå er det her i stua. Vi saget av beina i går kveld også, det var en god del før høyt. Alltid noe prosjekt her på kveldstid. 😂😅 Litt usikker på om vi skal male det eller hva vi skal gjøre, men nå har vi nytt bord i hvert fall! Noen ganger har man flaks!

I dag deler jeg de siste før- og etterbildene av stua for denne gang, her er også spiseplassen med. Det første bildet er tatt da vi rimelig nylig hadde flyttet inn. Den aller første tiden var fullstendig kaos. Se mer her, men etter en stund hadde vi vel kommet noe mer i orden. Her ser dere sofaen fra gamlehuset, og ikke hadde vi fått opp noe på veggene. Vi visste vel ikke hvor bildene var en gang, hehe. 

Det hvite bordet som var med oss i mange år, er fortsatt med her. Jeg synes bordet hadde perfekt passform. Det jeg virkelig ikke likte var at vi hadde klaffene oppfelte hele tiden for å få et stort bord, og det gjorde at bordplaten var delt opp i tre deler. Jeg har alltid ønsket meg én stor bordplate. 
Nå har vi kommet godt i orden, begynner faktisk å nærme seg at det føles ferdig. For en følelse! Ta en tilbakeblikk på dette innlegget, så ser du hvor j-g det har vært her. 😆

Ønsker deg en fin onsdag og vi blogges snart igjen!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar