13. november 2019

Steke et lass med pannekaker


Hei!

Går det fint med dere? Her går det veldig bra. Første dagen med jobb denne uka i går og jeg trente med en gang jeg kom hjem. Ut i garasjen og kjørte et Netfit program som jeg synes er så kongebra. Og det er så supert å trene ute blant verktøy og bildekk når det ikke lenger går å trene ute. Får liksom ikke helt kikken av å skulle trene i en varm stue. 😝

Noen dager i måneden blir det pannekakesteking her hjemme. Gjør det det hos deg også? 🍳🍯🍴

I det siste har jeg begynt å steke MASSE når jeg først er i gang. Ofte er det et barn eller to på besøk når det vankes pannekaker 😉 og så lager jeg nok til kveldsmat og til matpakke dagen derpå. Pannekaker er perfekt i matpakka til barn som er litt lei brød hver dag!

Jeg liker denne oppskriften, den er det mange egg i og pannekakene blir både litt sunnere og veldig gode. Jeg liker når oppskrifter har en antall porsjoner - knapp som man kan fylle ut selv. Da kan man velge hvor stor batch man vil lage. I det siste har jeg laget 14 porsjoner. 🙈

Jeg pleier å ha smør (og ost) på mine pannekaker, men favoritten ellers i huset er sirup. Og da aller helst amerikansk maple. Jeg laget en egen sirup av rabarbra og jordbær i sommer som også er god til, men den er langt fra like søt som lønnesirup. Har dere noe godt på pannekakene hos dere?

Ønsker dere en fin onsdag og vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar