17. november 2019

Stue før- og etterbilder


Hei på en søndag!

I dag skal vi ut på tur og kanskje på julemarked, men akkurat nå er det helt stille i huset. Dette er uten  tvil beste tiden på dagen. Kaffe + stillet + blogg og bok. Skulle ønske tiden varte i maaaaange flere timer enn den gjør. 😁

Her kommer bilde på stua slik den var da vi overtok huset og bilde fra da hadde kommet i orden her i huset, men fortsatt hadde sofaen fra gamlehuset. Helt til sist et bilde av dagens stue. Veldig moro å se de "ulike" stuene synes jeg. 

På bilde over er huset helt urørt, da var det et vindu der vi i dag har TV-en. Vi skjønte ikke helt poenget med å se inn til naboen og man trenger også et hjørne uten vinduer i et hus. Deilig å sitte lunt om kvelden med kun vegger rundt seg.

Et tips fra meg som blir kjempefint er å trekke sofaen ut fra veggen, hvis du har mulighet. Vi gjorde det med hjørnesofaen også, men jeg vil si at effekten blir enda bedre med de to sofaene. Vi har sentrert teppet og bordet foran vår innebyggede skjerm. Dette gjør at den innerste sofaen havner en god bit fra veggen. 

Det blir ikke ubehagelig å sitte i sofaen slik jeg først mistenkte, det er fortsatt like koselig og man føler man har veggen bak seg. Hele uttrykket bli mer klassisk opplever jeg. Det kan også være fint å sette leselampen (eller kanskje annen lampe) bak sofaen. 
Nå gleder jeg meg til Trygve bygger et nytt stuebord (han har lovet). Kanskje skal finne inspirasjon nå med en gang. (Bordet på bildet finnes altså ikke lenger). Et like stort bord og med en nydelig blomsterbukett på ser jeg for meg. Det er fint å ha plass til litt pynt på bordet. 😁

Ha en fin søndag, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar