10. november 2019

Trekasse til julens smaker og dufter


Hei!

Håper dere har det fint. :) Jeg har sånn julestemning. Håper den varer helt frem til 24. 😅 Det er vel lov til å komme med litt juleinspirasjon nå? 

Jeg har fått en idé fra min gode nabo. Hun mener at inspirasjon rundt hvordan man pynter på f. eks. et bord vil være bra innhold på bloggen. Fine bilder på ferdig resultat, men også fremgangsmåte, ideer og hvordan jeg tenker. Hva tror dere om det? Jeg synes det høres kjempegøy ut og tenkte jeg skulle begynne litt med juleinspirert styling i dag.

En trekasse med perfekt farge og rustikk look er så fint og kan brukes til masse! Denne kassen kjøpte Trygve til meg for 10 kroner på loppis for mange år siden. Hold øynene oppe når du er innom bruktbutikker og andre sjapper, plutselig finner du. 

Akkurat denne kassen bruker jeg til krydder og flasker på kjøkkenbenken, den er så fin til det så jeg får finne frem en annen til julestæsjet i år. :)

Hvis du har en hel trekasse uten rom inni, så prøv deg frem med en bolle til pepperkaker, klementiner, sjokolade eller hva du ønsker å pynte med og sette frem. Sett den oppe i trekassa sammen med noe grønt eller blomster. Det aller fineste er å tenke det motsatte av symmetri. Samle heller sammen klementiner og blomster litt, hver for seg. Det kan være fint å holde seg til organiske materialer hvis man ønsker at kassen skal stå på kjøkkenet/bordet og friste med godt å spise. F. eks. kongler, kanelstenger og nellikspiker er nydelig å pynte med. 


⭐⭐⭐

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar