9. november 2019

Min uke 💛


God morgen lørdag!

Denne uka rakk jeg en tur etter jobb mens det fortsatt var lyst. Så deilig. Jeg jobber til 19 noen kvelder i uka og da er det bekmørkt når jeg kommer hjem. Heldigvis ser jeg dagslys før jeg begynner på jobb, men da ordner jeg ofte med ting hjemme og er ikke ute.

I dag skal jeg ut og fikse litt i hagen og på terrassen. Det er kommet snø! Hos deg også kanskje? :) Veldig fint å se på. Når kan man sette ut lys i busker og trær? 😁 Og i morgen skal vi ut på tur hele familien. Gleder meg, koselig når alle har fri samtidig.

I går fikk jeg en kommode av sjefen min. Hun skulle ikke ha den og jeg var på jakt etter en kommode eller nattbord for å lage et hus til Morris. (Jeg har sett noen sage ut et hull i et nattbord og så vips så har man et kattehus. Selve boksen er jo allerede ferdig. :) Jeg og Lisa svippet bilen bort og hentet kommoden. Den var så fin at det endte med at Lisa fikk den på sitt rom. Nydelig kommode i tre med treknotter laget som sløyfer. Jeg satte i gang og ryddet og vasket både kommoden og Lisas rom. Trygve gikk ut i garasjen og laget et hus til Morris av restmaterialer i stedet. Haha! Alt dette skjedde i går kveld. Tips og fiks på en fredag. Det ble så fint på Lisas rom og utekatten Morris sov i sitt hus på terrassen i natt. 😄

Vet du hva vi skal i kveld, spise ribbe! Et stort stykke ligger klart og liten og stor gleder seg. Liten tyvstart. Vi blogges snart igjen.🖤

          
 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar