18. desember 2019

Litt jul i alle rom


God kveld i stuen. :)

Noen flere som farter rundt fra juleavslutning til juleavslutningen denne siste uken før jul? Vi har vært på vår siste i kveld og nå er det bare å telle ned til jul. Jeg skal jobbe én eneste dag til i 2019, så tar jeg julefri! Herlighet så deilig det skal bli. Jeg har vært SÅ trøtt når jeg har stått opp om morgenen denne uka, har jo bare lyst til å være hjemme, lese bok, se film til langt ut på natta og gå helt inn i julemodus. Snart... 😇

Man må ha litt jul i hvert rom vel? Jeg pynter alltid litt på badet. Her er et bilde fra lille toalettet i gangen. Her er det duftlys, en messinghjort og litt glitter og glam. Både skiltet med Merry Christmas og hjorten er fra Florida. Husker dere denne og den enda større hjorten jeg kjøpte med på reisen i fjor? Den står på blå kommoden i gangen. Fant de på loppis i Florida til noen få dollar. Har for øvrig begynt å lengte dit litt igjen. 😆

Nå skal jeg slappe av litt i sofaen før siste innsats i morgen. Ønsker dere en fin kveld og vi blogges så klart igjen nærmere helgen. 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar