20. desember 2019

Julefri!

Skiltet på skafferidøren.

God morgen!

Den nydeligste av morgener er endelig her, nå har jeg laaang juleferie. :) 

Jeg sitter i sofaen med tente lys, drikker kaffe, nyter, leser bok, fikser litt på macen mm. I dag har jeg bestilt hjemlevering av mat med Kolonial og har tenkt til å bare kose meg. Så deilig det er med så mange fridager før juleaften, man får jo virkelig tid til å nyte. Hva gjør dere i dag? I helgen? Kanskje noen som straks er på vei opp på fjellet eller annet. Det eneste jeg savner nå er litt snø.⛄
Pianoet som jeg fikk til jul for et par år siden. Jeg elsker å spille og synge. Da finner jeg frem akkordene til låter jeg liker på mobilen. Spiller fortsatt bare med en hånd. 😆Koselig juletre i år. 🌲
Jeg pleier å samle småting av julepynt inne i bokskapet, gjerne oppe på bøker og lignende. På den måten blir hele skapet likevel en helhet. Alltid litt rotete blant bøker og spill her, men det er jo litt koselig. Dere som har fulgt meg lenge husker kanskje hvordan det så ut da vi fikk det? Hvis ikke, kikk inn her. :)
Jeg synes det er så koselig å pynte oppe på bøker. På den måten blir pynten likevel ting man bruker på et vis. Bocken i tre laget pappa på skolen, den kan man ha et kronelys i.
Og som alltid til jul, den fine lille trommegutten. Han fikk bli med på tur over Atlanteren med oss. Les her. :) Det er umulig å vise på et stillbilde, men lyset vandrer i dioder og er helt nydelig å se på. Jeg har lagt ut en film på min Instagram Story hvis du vil se. 

Ønsker deg en nydelig dag og er snart tilbake.


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar