2. desember 2019

Nydeligste julekrusene fra Laura Ashley

                                                                                                                                      Sponset innhold

Hei!

Etter en kjempefin bursdagshelg med familien i Karlstad er jeg så glad for å endelig få dele dette innlegget med dere. Det er i samarbeid med en av mine absolutte favoritter; Laura Ashley. En koseligere stil enn den engelske landlige skal man lete lenge etter spør du meg.  

Nå til jul har de fått inn masse fint både i nettbutikken lauraashley.no og i butikken i Oslo. Flere av tingene har nøtteknekkermotiv slik som disse nydelige julekrusene. Du må rett og slett inn å se.

Jeg synes disse koppene er så utrolig fine. De kommer i en gavepakning med fire krus. To av dem med nutcracker-figurene og to av dem har robin- (rødstrupe)motiv. De er laget i flott benporselen.
Kakao med krem eller kaffe smaker enda bedre til jul i disse krusene. Garantert.
Åh som jeg elsker den amerikanske og engelske stilen til jul! 
De fire krusene kommer i denne flotte gaveesken. Det er en present som varer år etter år. Den hadde i hvert fall jeg blitt kjempeglad for. Man kan jo la krusene ligge i esken når de ikke brukes til jul. Kjempekoselig å ta frem i desember. 🌲 

Det kan være lurt å være rask om du ønsker å bestille til jul hos Laura Ashley, da det største lageret er i England. Men jeg vet at de har noen av dette settet i nettbutikken. Du finner det her

Håper du likte oppdekkingen og ble inspirert. Kanskje vet du allerede hvem som ville likt en slik gave? 😊💛


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar