7. desember 2019

Min uke 💛


Hei!

Helg igjen og jeg skal jobbe. Ikke så mange timene heldigvis. 💛

Mitt i julestemningen kommer her litt bilder fra vår tur til Sverige. Trygve jobbet og jeg tok med barna på toget. Min søster hadde bedt meg til Karlstad for at vi skulle gå på spa og spise tapas. Dessverre fikk hun en telefon fra hotellet en uke i forveien, de fortalte at 150 nordmenn ville bo på hotellet akkurat denne dagen og at spaopplevelsen vår nok ville bli noe annerledes enn vi hadde tenkt. Haha. Vi avbooket. Boblebadet har plass til cirka 6 personer. 😆

Jeg fikk i stedet beskjed om å møte kl. 10 lørdag morgen iført treningsklær og jeg ble bedt på middag til henne og samboer om kvelden. Bilde over er fra min søster. Tre retter og vi startet med bobler. Ädelostsoppa med svartkål, pasta carbonara og kaffemousse til dessert. 
Det var en stor overraskelse at Lina hadde booket en personlig boksetrener. Så morsom og slitsom trening. Vi sparret mot hverandre hele timen og etterpå var jeg helt skjelven i armene. Såg vel ikke helt bra ut da jeg skulle på systembolaget og handle vin etterpå. 😂
På vei tilbake hjem igjen i baksetet på mammas og pappas bil.
Jeg pyntet til jul før vi dro siden vi kom rett tilbake til desember og 1. advent. Og da var mamma og pappa med også. Jeg har pyntet palmen vår i år. Hva synes du? 😁 Litt Florida-style er vel aldri feil? 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar