20. januar 2020

Ny start!


Hei!

Nå er vi kommet hjem igjen etter en ferietur til  Gran Canaria. For en lykke å få lov til å være i sommersol en uke i januar. Å kjenne solen varme på kroppen er kanskje verdens beste følelse. 

Vi hadde det fint og jeg kommer til å lage et innlegg om turen og stedet vi var. 

Nå er vi kommet hjem igjen og jeg kjente litt på postferieblues i går. Det å være på tur er jo det herligste som finnes synes jeg og følelsen av frihet er total. Da er det ikke så rart at hverdagen føles langt vekk (ofte bokstavelig talt) og man blir kastet inn i virkeligheten når man kommer hjem. Allerede i dag føles hjemme som det vanlige igjen og jeg er klar for en ny start etter jul, nyttår og ferie. 

Vi kom hjem til et fullstendig tomt kjøleskap. (Hvordan vi klarte oss i helgen er litt av en gåte.) I dag laget jeg meg en lang handleliste på telefonen. Ting vi trengte og masse sunne alternativer til når man får lyst på noe snop. Når jeg planlegger og gjennomfører mathandlingen på formiddagen er jeg alltid så inspirert. Det er min beste tid og ting må gå slag i slag da. 😁 Fy søren så digg det er å shoppe når det er så lite folk i butikken, man har god tid og en godt planlagt handleliste. Da kan til og med jeg like det. 

Nå er kjøleskapet fylt opp, jeg har trent og resten av dagen blir bare kos. Målet mitt nå er at hele familien skal få sunnere vaner. I dag skal jeg lage spinatsuppe, en favoritt! 

Jeg kom på en ting i stad, hvorfor skal man egentlig legge frukt og grønnsaker i skuffen i kjøleskapet? Jo, jeg vet at det er noe med holdbarhet og at skuffen er laget for det. Men det som alltid skjer hos oss er at ingen ser varene og de råtner og blir glemt bort. Nei nå skal jeg prøve noe nytt. I dag la jeg pakken med kylling og noe ost i skuffen i stedet. På hylla rett frem har jeg satt frem skåler med frukt og grønt synlig. Også den på bildet over. Kanskje man da knasker på det når man åpner kjøleskapet i stedet for å lete etter snask? Dette prøves ut!

Deilig med ny start! Vi blogges. 😄


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar