22. januar 2020

Litt sommer på kjøkkenet året rundt


God morgen onsdag!

Jeg har skrevet om det tidligere; vi har alltid hatt veldig lett for å fylde kjøkkenøya med papirer. Kvitteringer, regninger og andre skriv som kommer i posten og som man liksom skal se på senere... De samles i en haug som vokser og vokser. Nå har jeg begynt å bruke vesken fra i sommer som aviskurv og det er jo kjempefint å la den stå fremme!

Jeg elsker slike stråvesker og vil likevel ikke legge den vekk for vinteren. Du får jo tak i disse mange steder hvis du ikke allerede har en. Denne kjøpte jeg på salg på Nille på sensommeren i fjor. Alle mulige rare papirer legges nå ned i den, og der blir de liggende til noen orker å lese de på ordentlig... 😉

Det er jo også nydelig hvis man har en knaggrekke og det passer å henge vesken på den. Sommerhusstil hele året. ⛱

Akkurat nå er det så lyst og fint ute at jeg har begynt å drømme om årets hage. Jeg håper det blir i år at jeg får laget min flekk kjøkkenhage med plass til poteter, grønnkål og solroser. Snart på tide å begynne å planlegge! Vi blogges. :)


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar