5. januar 2020

Palmer på canvas fra Photowall

                                                                                                                                      Sponset innhold

Hei!

Nå er jeg skikkelig klar for vår og sommer. Drømmer allerede om hagelivet... I gangen og på det lille toalettet som også er i hallen, har vi mange sommerlige detaljer. Hva synes dere om palmebildet fra Photowall? Fargene er jo helt nydelige. Drømmer meg bort til LA og alle andre pene steder med palmetrær som vaier i vinden. Jeg synes det passer godt på rupanelet i tre som også er sommerlig. Det har for øvrig mamma og pappa mange steder i huset og på hytta. (Og så deilig det er å spikre i!)

Bildet er et lerret og du bestemmer selv hvor stort du vil ha det og hvordan du ønsker at bildet plasseres på canvasen som har dine mål. Dette heter Santa Monica Palm Trees og du finner det her. Det morsomme hos Photowall er at du får alle motiver du finner både som canvas, plakat og fototapet. Du kan også få ditt eget bilde printet.
Vi var enige om at vi skulle ha et skikkelig sommerlig og kult bilde her inne på det lille gjestetoalettet. Man blir glad når man ser dette sa Trygve og det har han helt rett i.
I vinter står palmen fra terrassen i gangen. Tema: sommer. 😎
Ønsker du å bestille noe fint til vår og sommer, bruk koden realinterior2020 for 25% rabatt hos Photowall. Koden varer en måned og du kan bruke den så mange ganger du ønsker. 

Ha en fin søndag!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar