4. januar 2020

Nye muligheter


Hei!

For noen nydelige turer vi hadde i romjulen og første nyttårsdag. Har savnet snø, hvit jul og alt det, men nå vet jeg jammen ikke. Det er helt nydelig at det ikke er vintervær også. Turmuligheter, ikke så kaldt og ikke en masse jobb for å komme seg ut med bilen for eksempel. Sommeren er best, sånn er det bare. 😎

Det er tid for å reflektere dere. Nytt år med nye muligheter. 

Jeg har ingen nyttårsforsetter, men jeg tenker at det er lurt å tenke tilbake på året som har gått. Hva er man fornøyd med og hva likte man ikke. Målet er å gjøre mer av det som gjør en glad og mindre av det som bare sluker energi. 
Jeg elsker å jobbe 80% og ha fri mandager. Det er helt nydelig å aldri grue seg søndag kveld. Jeg har alltid mulighet til å planlegge uka på mandager hvis jeg ikke allerede har gjort det. Det hender jeg jobber 100% og vel så det når jeg jobber helg i høysesong på hotellet hvor jeg arbeider. Men som regel 80% og alltid fri mandag. Dette er gull verdt for meg og noe jeg vil fortsette med.

Les nyttårstankene for et år siden her

Når jeg kan velge hva jeg vil bruke tid på så er det familien, hjemmet, hagen, venner, bloggen, bøker, trening, turer og reiser. Jeg har fått god tid til dette i 2019 og jeg skal sørge for å fortsette på samme måte i 2020. Jeg er så glad i å lese bøker og jeg har kommet inn i en bra flow dette året. Jeg får også masse energi av å treffe gode venner jevnlig. Er det da ikke helt supert at vi har startet en bokklubb. Ja eller vin- og bokklubb som vi kaller det. 😄 Vi er tre jenter og vi leser samme boken før vi treffes. Kanskje blir vi flere? Vi har akkurat startet så jeg gleder meg til fortsettelsen, vi har så utrolig gøy sammen. Jeg tenker at et mål er å få til en eller annen tur i bokklubben i 2020. Det hadde vært gøy det! Er også så utrolig glad for min nabo som er blitt en så god venn. Det er livskvalitet å ha en god venn så nære. 

Første reise i 2020 er snart på gang og jeg ønsker meg flere. Det er så mye jeg har lyst til å se! Gleder meg sinnsykt til bilen er ferdig, men det tror jeg dessverre ikke blir i 2020. Det er mye igjen før vi kan dra på første campingtur. Jeg drømmer om å kjøre til Danmark, Tyskland, Italia og England. Får vi det til tro?

Nå er det litt over et år siden jeg fikk beskjeden om at jeg hadde jernmangel og jeg har spist jern siden. Er fortsatt ikke helt ferdig med utredningen om grunnen til at jeg hadde det, men jeg er tilbake som meg selv og det er fantastisk! Det gikk så gradvis at jeg ikke la merke til at jeg var en skygge av meg selv. Følte meg som et nervevrak. Nå kjenner jeg meg stødig innenbords og full av energi slik jeg virkelig er. Jeg skal alltid huske på å måle jernnivået og jeg skal aldri tilbake dit jeg var. Et klart mål for fremtiden. 💪

Jeg har en god flow på trening og motion og har funnet et opplegg som fungerer gjennom hverdag og ferie. Det skal jeg fortsette med. Jeg går tur, løper og trener med Netfit. Du finner det på Instagram. (@netfit) Helt supre, passe lange treningsøkter som jeg gjennomfører ute, i garasjen, i stua eller der hvor jeg er. Jeg kjenner på kroppen at styrkeøktene gjør godt og trening for meg er helt avgjørende for en god psyke også. Jeg blir rastløs og urolig hvis jeg ikke får blåst ut energien. Jeg sitter oftest stille på jobb.

Jeg gleder meg til å blogge om hagen når den tid kommer. Jeg gleder meg veldig til å oppdatere dere på prosjektet VW Camper. Er så spent hva fremtiden vil bringe der. Og jeg håper det blir et spennende år for bloggen. 😁 Hva vil dere lese mer om?
Ønsker dere alle et godt nytt år!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar