31. januar 2020

Tur til Arguineguín, Gran Canaria


Hei!

I januar var vi altså på skikkelig chartertur til Gran Canaria. Vi hadde lyst til å dra hele familien sammen til et sted med sol og bad og maten servert. Vi bestemte oss for hotellet Sunwing Arguineguín Seafront med all inclusive. Et hotell litt over mitt på skalaen både hva gjelder prisnivå og kvalitet. Jeg vil si det er akkurat hva man forventer før man reiser. Freshe rom, en midt på treet middagsbuffé, pent og rent, oppvarmet basseng med opplegg for barn og familie gjennom hele dagen. 

På bildet over tok jeg min første frokostkaffe på balkongen utenfor vårt rom. Stort pluss for ordentlig juice av pressede appelsiner ved frokostbuffén (viktig) god kaffe (viktigere!).
Fine rom, smarte løsninger og gode senger. Bertil og Lisa sov her, det fungerte kjempefint, med skyvedør mellom oss. Vi booket et HC rom da vi valgte på nett, på den måten sikret vi oss å ikke havne høyere opp enn 2. etg. Vi slapp å løpe i trapper og sikret oss fin utsikt. Hotellet har seks etasjer.
Nydelig beliggenhet, men til en pen strand måtte man gå noen km.


Kun på all inclusive... 😆 
(Min gode nabo synes vi bør ha en slik på uteplassen. 😂)
En morgen hadde jeg meldt meg på trening, men sto opp en time for tidlig. Kom ut i gangen i treningsklær og det var bekmørkt utenfor. Hentet meg kaffe og fikk med meg en helt nynyydelig soloppgang. For noen pastellfarger. 💘De hadde deilig iskald Cava i baren. Her i ettermiddagssolen med en bok passer jeg inn. 
Trenger mer av dette...
Vi gikk noen km langs strandpromenaden til Playa de Anfi del Mar. Det er en nydelig strand med lys sand og turkist vann. Gutta kjørte vannscooter. En fin dag. Nå i januar var det rundt 20 grader i vannet. Som hjemme om sommeren.
Nyter siste solstrålene på balkongen. Dette var siste kvelden og jeg ville faktisk ikke helt hjem. Følelsen av solen som varmer kroppen slår det meste.
Koselig utsikt fra balkongen når solen var på vei ned i havet. Klirr med bestikk og forberedelser på scenen. 

Vi synes at bassengområdet ble litt lite, det er morsomt å være på en stor resort når man først drar på skikkelig chartertur. Jeg vil si at turen var veldig fin, vi koste oss. Alt var akkurat som forventet, men vi kommer ikke til å dra tilbake. Ikke fordi noe var dårlig, men fordi stedet heller ikke utmerker seg på noen måte.

Håper du hadde nytte av den lille oppsummeringen fra reisen. Vi blogges!

                                                           ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar