1. februar 2020

En ting jeg faktisk elsker med denne tiden!


Hei på en lørdag!


Nå venter straks frokost og mer kaffe. I dag blir det rester fra ostesufflé som Trygve laget til middag i går. Hva skal dere har til frokost?

En ting jeg elsker med denne tiden på året er det magiske vinterlyset som kan dukke opp om ettermiddagen når solen er på vei ned. Helt lavt, rødt og ja, nesten magisk. Her har jeg fotografert de siste solstrålene som kommer inn gjennom soveromsvinduet i januar. 

I dag tror jeg at jeg skal lete etter litt inspirasjon til interiøret her hjemme. Jeg har jo nevnt det tidligere at jeg har så lyst til å forandre og forbedre. Typisk denne tiden. På soverommet blant annet, ja eller i hele huset egentlig. 😁 Litt sånn hvor skal man begynne?

Ønsker deg en fin og inspirerende dag så blogges vi snart igjen!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar