24. februar 2020

Drømmer (VW Camper)


Hei hei!

Hvordan har helgen vært? Her har det vært full rulle med besøk. Mamma og pappa dro hjem i går og i dag har jeg en helt rolig dag her hjemme før arbeidsuken starter i morgen. 

På vårt stuebord ligger boken som jeg ga Trygve i julegave. Den er like fin på utsiden som innsiden, deilige bilder og inspirasjon. Her står det blant annet om hva man skal tenke på før man drar ut på tur i en camcpingbuss. Hva er smart å ha med, hvordan skal den innredes og hvor er det kulest å dra? Åh som jeg drømmer om reisene vi skal gjøre! Jeg håper virkelig at det blir like bra som jeg håper på. At vi synes det er helt ok å være på tur hele familien i denne bilen.

Trygve er i gang med sveising av selve skallet på bilen om dagen. Den står løftet opp på liftene inne i garasjen. Bussen vil ikke bli ferdig denne sommeren så jeg tror vi kommer til å ta enda en campingtur i Teslaen vår som vi har gjort tidligere år. Altså vi kjører bil og bor i hytte på camping. Som her f. eks. Er det kanskje noen som har noen tips om hvor det er morsomt å dra? 

I går satt jeg ute i solveggen for første gangen siden sommeren og det var helt nydelig. Det varmet og jeg tenker på den nydelige tiden vi er på vei inn i. Fantastisk!

Vi blogges snart igjen, ha en fin dag! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar