9. februar 2020

En oppsummering siden sist


Hei!

Søndag i dag og det regner og blåser noe enormt her. Tror det blir en innedag i dag gitt. Hvordan har dere det? Denne uken gikk med til jobb og i tillegg til det vanlige arbeidet har vi på jobben forberedt til fest som vi hadde på fredag. Jeg har sendt gaver i posten til mamma og pappa som fyller år i disse dager og har fått med meg Trygve på trening. 

Det er så gøy at Trygve også synes den treningen vi kjører funker veldig bra. Jeg følger Netfit på Instagram, det er Caroline Berg Eriksen som sammen med en PT legger ut sammensatte program der. De er forholdsvis korte, de tar cirka 40 minutter å gjennomføre og man kan gjøre det overalt. Man bruker sin egen kropp som vekt, helt supert. Nå har jeg og Trygve kjørt sammen to ganger og vi skal fortsette. Gleder meg til det er vær for utetrening igjen.

Bildene er fra tur til stranden forrige helg. Vi storkoste oss med vafler, krem, kakao og kaffe på tur og jeg fant så mange østersskjell som hadde blitt spylt i land. Jeg klarte ikke å gå fra dem og jeg og Lisa fylte lommene. Det var ganske tunge jakker da vi gikk hjem. :) 
På fredag var det endelig sparkling party på jobben. Vi forberedte et nydelig dekket bord, rød løper og selvfølgelig sparking wine. :) Vi drakk champagne, spiste tapas, danset og koset oss. Og jeg sablerte/sablet en flaske for første gang. Det var utrolig kult og noe jeg har hatt lyst til. Med beskyttelsesbriller, hvite hansker og sabel slår man tuppen av champagnen, det gikk kjempefint. Dette vil jeg gjøre igjen og jeg ønsker meg en sabel kjenner jeg nå. 😅
Det er så gøy å gå på stranden og se etter drivved og skjell, man kan finne så mye fint.
Her har jeg fylt opp en bolle med skjellene som jeg har vasket. Strandpynt i interiøret. Nå er det forresten så lenge siden jeg har vært på loppis, en riktig bra loppis. Synes det var mye mer av det før. Nå har jeg fått tips om en gubbe som har masse fint i en stor lagerbygning og jeg tror jeg må ta en tur snart. Er litt loppissugen om dagen altså, er ikke våren tid for å gjøre bruktkupp? Da kan det dukke opp muligheter ellers.

Ønsker deg en kjempefin dag, vi blogges snart igjen!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar