10. februar 2020

Nydelig hvit og rosa


God morgen!

Snart vår og vi kan begynne å grave i hagen. :) Jeg er spent på om jeg får se denne nydelige klematisen i år. Jeg fjernet en rosebusk midt i bedet foran huset i sommer, den var rotete og stygg og ble ikke som jeg hadde tenkt. Plantet denne klematisen i stedet og ser for meg hvor fint det kan bli hvis den vokser både oppover og langs marken. 

Rosen jeg har fjernet er faktisk den jeg har plukket inn og puttet i en vase på kjøkkenet her, men i bedet var den ikke fin. Klematisen heter Nelly Moser.
Litt nye planer for hagen må det bli i år, som nevnt tidligere blir det mer plass til grønnsaker blant annet. Og har lyst på noen flere blomster som jeg ser fra terrassen. I bedet her på forsiden ser jeg allerede påskeliljer på vei. Håper de får blomster etter hvert, de er løker fra plastkrukker som jeg har kastet i bedet med litt jord over i stedet for å kaste i søpla. Vi får se. 

Ønsker dere en fin dag med mindre vind enn i går! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar