16. februar 2020

Jeg er minimalist!


God morgen søndag!

Endelig ferdig med arbeidsuken. :) Jeg elsker følelsen av "fortjent" fri. Det er vel det hele fredagsfølelsen handler om, eller hva tror du?

Jeg trodde aldri at jeg skulle si at jeg er minimalist, men denne uken har jeg innsett at det er jeg! Når minimalisme har blitt omtalt i forbindelse med hus og hjem har det alltid vært snakk om stilen minimalisme. Nå skriver jeg om LIVSstilen minimalisme. Sorte og hvite blanke flater gjennom et helt hus, det er ikke for meg. Å ha minimalt med ting, rot og utstyr derimot, det elsker jeg!

Det var i en gruppe på FB (Minimalistene) at jeg oppdaget at det fantes et ord for denne livsstilen, og at det er mange med meg som digger å ha det oversiktlig rundt seg. Når jeg nå tenker etter så er det nettopp dette jeg har ønsket å formidle hele veien med bloggen. Simple living. Det er et nydelig uttrykk som klinger en del bedre enn minimalism. 😊

Trenger man så mye mer enn en god kaffe på en trebenk i en grønskende hage? Nei, det gjør man ikke. Ikke jeg i hvert fall. Det å finne ut hva som betyr mest for seg selv og så rendyrke det. Det vil jeg si er minimalisme. Hvis man fortsetter å jage hele tiden så har man kanskje ikke helt funnet sin greie?

For meg har det vært fantastisk å flytte så nær Oslofjorden. Jeg ser sjøen på gåturen til jobb hver dag, og det tar meg 2 min å være i vannet når det er badevær. Jeg elsker også å være i hagen; jobbe eller lese, grille eller trene. Og jeg elsker å pusle hjemme og å reise. Det gir meg ingen glede i seg selv å kjøpe nye ting og jeg er ikke nevneverdig interessert i trender. Det kan gå mange dager mellom at jeg trekker kortet. 😂 Når Trygve har en friperiode og er den som handler mat mens jeg jobber så blir det slik. Jeg er ikke glad i å gå i butikker. 

Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg elsker å sortere, organisere og kaste ting. Jeg brenner for å ha få ting i hjemmet. Det du trenger og det du virkelig er glad i. Jeg synes også interiøret blir aller finest når kun de vakreste ting er fremme, de kan fort bli usynlige med for mye stæsj i huset. 

Ja jeg elsker å kaste, men jeg har også noen ting som jeg har hatt i SÅ mange år. De betyr noe ekstra og de får bli. Jeg har en veske for eksempel som jeg tror jeg kjøpte da jeg var... ja kanskje hadde jeg ikke begynt på videregående en gang. 😹 Og klær som jeg liker har jeg også siden langt tilbake. Tidløse ting og plagg går aldri ur tiden. Jeg bruker uniform på jobb og synes aldri jeg trenger nye klær til fritiden. Jeg har masse klær som henger i skapet som jeg ikke rekker å bruke.

Jeg synes det er veldig inspirerende å ha et ord for hva jeg brenner for, og ikke minst andre mennesker som tenker helt likt. Jeg er veldig spent på å høre hva du tenker som leser bloggen. Kjenner du deg igjen? Hva betyr mest for deg? 

Ha en finfin søndag i uværet, vi blogges snart igjen!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar