14. februar 2020

Utetrening igjen!

Litt tomatrød etter trening. 🍅God morgen fredag! :)

I går trente jeg ute for første gangen på lenge. Det hender jeg tar løpeturer ute gjennom vinteren, men i går kjørte jeg et pass ute på plenen med både styrke og matte. Fantastisk vårvær i går! I dag er det -6 og frost igjen. Det svinger fort...

Å trene ute for meg er en skikkelig energiboost etter en arbeidsdag inne foran en skjerm. Jeg får brukt kroppen, får frisk luft og jeg får sett lyset. 🤣 Jeg pleier alltid å legge treningen til før middag. Når jeg er ferdig setter jeg i gang med matlaging med en gang og fyller opp med godt med proteiner om jeg har trent styrke. Igjen anbefaler jeg å sjekke ut Caroline Berg Eriksens @netfit på Instagram. Så himla bra treningsøkter hun legger ut der. 👌
Jeg kan like litt leirete treningssko, det er noe digg over det. 🤣  Jeg lurer sånn på om dere som leser bloggen min trener eller går tur? Hva trener dere i så fall? 

Denne uken har jeg fått en helt ny innsikt som gjelder meg selv. Høres jo litt pompøst ut, men det er faktisk sant. Kjenner rett og slett at jeg er litt gira og det er så inspirerende! Dette skal jeg fortelle mer om i helgen. Jeg skal jobbe i morgen også, men må rekke noen innlegg i løpet av fridagene som følger. Håper du stikker innom, ha en fin dag!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar