29. februar 2020

Uteplass tidlig vår


God morgen lørdag!

Fant dette bildet av uteplassen tidlig vår. Det trenger vi nå, i hvert fall jeg. Her snør det i dag. Blæh. Det er tur jeg har møte i bokklubben å se frem til i kveld. 😁🍷📚

Andre ting på gla'listen er at jeg driver og jobber med et innlegg om hva som skaper gullkant på tilværelsen. Gleder meg til å poste når det er ferdig. Og jeg skal re opp sengen etterpå med det mest fantastiske sengetøyet. Noe utover det vanlige kan jeg love og jeg gleder meg til å vise dere. Vår er tiden for inspirasjon. Ja, jeg kaller det vår jeg nå. Samme hvilket vær det er...

Jeg er snart tilbake. Nå skal jeg ta en treningsøkt før det blir stor lørdagsfrokost. Vi blogges da. 👋


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar