20. mars 2020

Detaljer som gir vårstemning i gangen


God morgen!

Jeg nyter av en stille morgen med sollys inn vinduet, kaffe og bloggen. Jeg er oppe før de andre nesten hver morgen nå og jeg elsker det. Trenger litt tid alene etter at man har våknet. 🌞

Jeg er fortsatt i gang med stuebordet, det ble ikke bra med hvit beis sånn som jeg hadde tenkt. I går pusset vi ned det igjen og nå har jeg prøvd en annen beis vi hadde hjemme. Kommer tilbake til dette prosjektet... 

Ellers prøver jeg å få gjort så mye som mulig her hjemme nå som jeg er så mye hjemme. Jeg fortsetter med min plan om å rense så mye som mulig blant våre ting. Gir bort til Fretex, selger og kaster. Det samme gjelder pynteting, det er jo ikke noe vits i å ha ting i skapene som man ikke bryr seg noe særlig om. Få, favoritter er tingen. I går tok jeg inn kvister av gullbusk også, og det ble så hyggelig i gangen. Det litt lave lyset som trekker inn her om kvelden viser at det er vår. 

Siden vi har mye ensfargede flater synes jeg det blir fint med mønster på puter, vaser og lampeskjerm. Mønster gjør det også sommerlig. Jeg fant to gamle bilder av gangen som jeg ikke har publisert tidligere. Jeg legger inn de også her så kan man tydelig se hvordan man kan endre uttrykk med kun små forskjeller synes jeg. Med et saueskinn på stolen og tørt gress/vass fra stranden blir det vinterstemning.Dette bildet har blitt liggende lenge. Nå er Lisa så stor at hun ikke bruker barnestolen lenger. :)

I dag må jeg i butikken en tur. Jeg skal handle inn til en tre etasjers sjokoladekake jeg skal lage til Bertils bursdag i helgen. Gleder meg til prosjektet og håper det blir vellykket. 😁🤞


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar