2. mars 2020

Nydelig sengetøy med påfugler

                                                                                                               Sponset innhold

Hei!

I dag har jeg koset meg med å rydde og vaske soverommet og jeg har redd opp med et magisk fint sengetøy. Fordi vi har holdt oss til kun en farge på soverommet, bomull, så er det gøy å gå inn for mye farger og mønster på sengetøy. Dette i duck egg blue med påfugler er jo helt fantastisk. Og det er kvaliteten også. Lett, blankt og luftig. Flott bomullssateng (220 TC). 👌

Sengetøyet kommer fra min favoritt Laura Ashley og du får tak i det både i butikken i Universitetsgata i Oslo eller i nettbutikken her. De har mange andre flotte sengetøy også! 
Luksusfølelse!
Så stilig mønster. Når det gjelder sengetøy kan man ta i litt. 🙋

Det som er så utrolig stilig med dette sengetøyet er at det er stripete på baksiden. Både på putevar og dynetrekk. Hvis man kjenner at det ikke er en påfugldag kan man velge striper i steden.😁 Jeg har valgt et herlig rosa laken til sengetøyet. Det passer så godt til mine rosa linputer som jeg alltid pynter opp med i sengen. Jeg synes det kan være koselig med en skikkelig feminin stil innimellom. Hvis man ønsker en strammere stil kan man jo f. eks. velge laken og esktra puter i enklere eller tøffere farger.

Håper du likte innlegget. Jeg synes soverommet mitt er som en sommerdrøm og jeg gleder meg til å legge meg. 😊 

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar