8. mars 2020

Gullkant på tilværelsen


God morgen søndag. :) 

I dag regner det og blåser og er et skikkelig kjipt vær ute. Da passer det med dette innlegget som jeg har tenkt på en stund. Hva det er som setter en liten gullkant på livet gjennom hverdag og helg.

Kaffe. Det er vel derfor så mange elsker kaffe. Å sitte her nå med en rykende varm kopp og se ut på uværet gjør det rett og slett litt koselig. Litt merkelig, men helt sant.

Drikke kaffe ur favorittkoppen. Livet er for kort for kjipe kaffekopper. Favorittene skal brukes, alltid. (Er du ikke glad i noen av koppene du har så gi dem bort.) Disse grønne som jeg fikk i bursdagsgave av svigermor er noen av mine beste.

Stå opp litt før alle andre. Det er ikke alltid jeg får til dette, men det er de aller beste morgenene. Helst på helgen. Jeg har også begynt å stå opp et kvarter tidligere på hverdagene. Da tar jeg på meg morgenkåpe, tjukke sokker og bare sitter litt i sofaen og drikker kaffe for å våkne. Jeg blir faktisk ikke trøttere av dette, men mer opplagt fordi jeg får tid til å våkne. Jeg kan virkelig anbefale kaffemaskin, da har du alltid tid til å lage deg en kopp. Vi kjøpte for cirka tre år siden og er så fornøyde. Alltid fersk kaffe, og vi bruker hele bønner i vår.

En riktig deilig morgenkåpe fortjener et eget avsnitt. Den jeg har på bildet er egentlig Trygves og veldig stor til meg, men så god å ha på. I julegave fikk jeg en ny som er i cremehvit, fluffy fleece. Den er så god å ha nå på vinteren, den andre kan jeg bruke rett etter kveldsbad om sommeren. :) Hver morgen er morgenkåpen det første jeg tar på meg, og store strikkasokker. Så fort det er varmt i været tar jeg første kaffen ute. Sitter i en stol og ser ut over hagen våkne. Man fryser aldri i en stor morgenkåpe. 👌

Blomster i en rustikk vase. Og aller helst blomster plukkede ute eller kvister fra hagen, men det er jo ikke så lett om vinteren. Keramikk og rustikk stil er det jeg liker aller mest og denne vasen er min favoritt. Heller én perfekt vase enn masse ræl. Man trenger ikke mer enn vakre blomster i et rom for å skape hyggelig stemning.

Følelsen etter å ha trent og dusjet. Jeg som sitter så mye stille på jobb blir lett rastløs om kvelden. Etter et treningspass eller en løpetur føler jeg meg som et nytt menneske. Følelsen etter dusjen er priceless. Ro i kroppen og hodet og da er det så deilig å slappe av i sofaen.

Bruke opp rester eller lage mat av det man har i kjøleskapet. Det gir meg en så utrolig god følelse å ta vare på mat. Hater å kaste, føler meg da som et kjipt menneske. Ofte blir slik mat også skikkelig digg!

Helt egne timer i sofaen med en riktig bra serie. Barna sover, det er endelig stille og man har mange episoder igjen av en serie man liker skikkelig godt. Finnes det noe bedre? Kan så klart være en riktig spennende bok også. Aller helst med et glass rødvin og god ost til. 😁

Klær som sitter riktig bra. Hater følelsen av at noe ikke føles rett når det gjelder klær. Er det ikke et favorittplagg så gi det bort! Hvorfor skal man spare på klær som ikke føles bra å ha på? Meningsløst. Det kan være undertøy, det kan være vanlige klær, det kan være yttertøy eller en veske, men følelsen av når noe sitter som et smekk er den samme. Føles fantastisk bra.

Legge seg i nyoppredd seng. Åh for en deilig følelse. Selvfølgelig nydusjet når man legger seg og hvis man har trent før det igjen topper man følelsen. 


Denne listen kan gjøres enda lengre, men dette er noen ting jeg har notert meg til nå. Er du enig? Nå skal jeg lage søndagsfrokost, vi blogges! ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar