25. mars 2020

Reserveboost og orden i sakene

Sponset innhold

Hei!

I disse dager trenger man fort litt ekstra boost... Dette superfine mobilutstyret kommer fra Richmond & Finch. Hvit marmor med rosédetaljer gjør skrivebordsjobben til en glede. Jeg har Huawei mobil og disse powerbankene og mini kabeltrommelen funker like bra til den som til iPhone. Dette er så fint å se på, på bordet eller i vesken og lenger ned finner du mer info om hva slags utstyr dette er.

Rabattkode hos R & F lengst ned i innlegget.
Nydelig og nett ledningstrummel med snap back funksjon. USB i den ene enden og du kan velge hva slags kobling du vil ha i den andre enden. Se på bildet under hvordan den ser ut under. 
Her ser du også Compact powerbank på bildet. Superfin finish og med supersmarte tilkoblinger som alle sitter sammen slik at man slipper løse små dupeditter. Se bilde under også.
Elsker smarte OG pene ting. 💘 
Hvis man virkelig vil gjøre hverdagen morsommere så gjelder det å gå for Lipstick powerbank! Sjekke bildet under. 
Denne powerbanken som ser ut som en leppestift er jo bare kul. Perfekt gave til en venninne. Finnes i litt forskjellige farger og finisher. Det gjør de andre produktene også og du finner alle hos Richmond & Finch under tilbehør.

Håper du fikk litt inspirasjon til ekstra boost når du er på farten.

Hvis du også ønsker å bestille noe hos R & F så bruk rabattkoden EKTE20 den gir deg 20% rabatt på alle produkter til originalpris. Gyldig frem til 31. mars.


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar