24. mars 2020

Lesetid


Hei!

Nå sitter jeg i sofaen med en rykende kopp fersk kaffe. Har akkurat kommet inn fra en sykkeltur og det er så kaldt idag! Vi syklet bare en liten tur til skogen, der stoppet vi litt, barna lekte og jeg plukket med meg hvitveis og noen kvister. 

Nå tenkte jeg blogge, strikke og lese. :) Begynte på et strikkeprosjekt i går. Jeg kan ikke strikke og det ser helt koko ut, men man må jo begynne et sted. 🤣

Jeg lurer på om det er noen av mine kjære lesere som har tips på bra bøker? Spennende og/eller skikkelige page turners er jeg på jakt etter. Jeg leser en bok nå som går litt treigt, men det tror jeg er på grunn av at det er mye annet som skjer. Jeg er egentlig veldig glad i forfatteren; Ruth Rendell. Jeg lurer også på om jeg skal prøve lydbøker. Det har jeg aldri hørt på før. Er det noen som har noen tips her? Skal man gå for abonnement eller kjøpe en og en bok. Hvilken tjeneste er best, og har du konkret tips på bra lydbok? 

Bokskapet har fått seg et malestrøk og jeg og Lisa ryddet i innholdet også her om dagen. Spill og bøker har vi her i en herlig blanding. 😜 

Nå er tiden for å ta inn kvister fra gullbusk! På bare to dager blomstrer den helt fantastisk. Som du ser har jeg kvister i krukker litt her og der. Det er så stilig at den er helt uten grønne blader når den blomstrer. Ha en fin kveld, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 
2 kommentarer:

  1. Jeg valgt Storytel sist sommer og plukket over 30 kg rips til lydbok. Etter det kjører jeg på lydbok ved husarbeid og alt arbeid i hagen. jeg betaler 169/mnd. Jeg hører minst 1 bok/uke.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk Åshild. Har hørt flere som anbefaler Storytel. Jeg hører podcast når jeg jobber ute og inne, men kjenner at jeg vil ha litt lengre historier også. Takk for info. Tror kanskje jeg går for Storytel. Lurer på om det er mulig for flere i familien å høre på med dette abonnementet?

      Slett