12. april 2020

Kjøkkenhagen tar form


Hei!

Denne uka har det vært så fint vær og jeg har kommet et stykke videre med kjøkkenhagen. Endelig kom de første staudene til gartneriet også!

Slik så det ut da Trygve nettopp hadde satt opp kjøkkenhagen. Armeringsnett på tre sider og hekk på den fjerde. Jeg lånte en liten jordfreser av en kollega og fikk luftet og vend jorden skikkelig. Etter det har jeg kun fylt på med kugjødsel ved planting.
Jeg begynte å pynte opp litt med en gang. Det er jo så koselig å ha et sted for hageredskap og fine hageting. Etter hvert blir det et ordentlig oppheng for redskap inne i kjøkkenhagen.
Trygve har laget dør med det lille ekstra på toppen og en hasp i tre til døren.
Hittil har jeg plantet gulrot og kinesisk gressløk. Inne har jeg poteter og kjempeløk som fordyrkes.
Slik så det ut i hagen på fredag. Da kjøpte jeg inn de første staudene til bedet foran kjøkkenhagen. Jeg kjøpte en tomatplante til terrassen også, kunne ikke dy meg. Den får være inne om nettene. 😂
Jeg har laget en video der jeg viser planene for kjøkkenhagen og hva jeg har plantet hittil. Se den gjerne og fortell meg hva du synes. 😄🌱🌱🌱


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 2 kommentarer:

 1. Dette tror jeg blir kjempefint! Er selv veldig glad i rust i sammen med blomster.Kunne godt tenke meg et klatrestativ av armeringsnett til blomster. Lurt å gjerde ute rådyrene, ellers vil de bare spise opp alt!
  Den Lavendelplanten er så dekorativ. Og det store gresset og klatreplantene.....Jeg bare gleder meg til å se utover sommeren!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh så hyggelig å høre at du har tro på prosjektet! :) Ja, det er bare å gjerde inn grønnsakene, ellers blir de spist før man rekker å blunke. Hehe. Armeringsjern til klatreplanter er kjempefint, enig! /Jessica

   Slett