11. april 2020

God påske!


Hei!

Håper alle har det fint i påsken. Jeg synes nesten det er litt deilig at det regner i dag, da kan man slappe av i sofaen med god samvittighet. Først skal jeg trene og så skal jeg gjøre nettopp det i dag. Se en film, lese bok, spille spill. Det blir hyggelig. 

De siste dagene har vært fulle med prosjekter her hjemme. Jeg er i gang med hagearbeid og vi har utnyttet de solfylte dagene maks. Det kommer en oppdatering på kjøkkenhagen snart. 

I dag steker vi ribbe. Det er påskematen sin det. 😂 Ingen liker lam eller sau her så vi går for ribbe med asiatisk vri. Gleder meg, det er så godt! Etter hvert skal vi gjemme påskeeggene for barna også. De gleder seg kan jeg mildt uttrykke det. Jeg har laget de klare, fulle med godteri og vi skal gjøre det virkelig vanskelig for dem altså. 🐥🐥🐥

Ønsker dere fine vårdager og en fin påske!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar