19. april 2020

Jeg er lei


Hei og god søndag!

Altså nå er jeg rimelig lei. Lei løsninger for hageslanger som ikke fungerer. Jeg har prøvd å finne et oppheng som er både pent og praktisk, men det tror jeg dessverre ikke finnes. Nå er jeg tilbake til slange i kurv... 🐍

Jeg har prøvd så mange varianter, og ingen av de holder mål i lengden. Ikke en gang på kort sikt... Jeg har gått for de som er litt penere fordi hageslangen er rett på terrassen ved siden av der vi sitter, men det har ikke fungert. Det er sikkert mulig å kjøpe seg det største og råeste vanningsutstyret og henge på veggen, og det hadde fungert. Men det var det jeg hadde tenkt å slippe. Det hadde vært så fint med noe litt nettere her og som likevel fungerte å dra ut og inn hver kveld, men nå gir jeg opp. Hver eneste en av de forskjellige variantene jeg har prøvd har gått i stykker, de holder ikke en gang til det de er laget for!
Dette er den siste jeg har hatt. Kjøpte den fordi jeg tenkte at nå må jeg gå for en som er litt mer praktisk enn pen. Det er kjempeslitsomt å kveile denne inn og ut hver gang! Et skikkelig ork, den bare setter seg fast.

Hva gjør alle dere andre som også er glade i hage og vanner ofte? Hvilken løsning har dere?

Ønsker dere en fin ny uke i morgen! Vi blogges.


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

4 kommentarer:

 1. Vi har denne: https://www.gardena.com/no/produkter/vanning/slange-rull/veggmontert-slangeboks-25-med-automatisk-oppkveiling/967169401/ Automatisk inntrekk.
  Den finnes i sort og grått også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Take Åshild! Jeg har selv prøvd en slik og det funker virkelig. Jeg tenkte den kommer til å bli så stor midt på vår terrasse, men det er jo det eneste som fungerer. Har fått flere tips om denne nå på instagram også. Tror jeg ønsker meg en sånn, det MÅ fungere å bruke den, ellers orker man bare ikke vanne rett og slett. /Jessica

   Slett
  2. Kanskje kan den integreres i en benk eller kasse slik at den ikke blir så synlig?

   Slett
  3. Det er en kjempegod idé Åshild. Jeg tenker på hvordan dette kan gjøres. :)

   Slett