3. april 2020

Superenkel 80-talls strikk


Hei!

Flere som gleder seg til å slippe hjemmeskole den kommende uken? 😜 Til tross for at vi er hjemme hele tiden, hele familien, så gleder vi oss til påskefri. 

Jeg har et tips til deg som har lyst til å begynne og strikke. Eller begynne og begynne. Prøve seg litt i denne tiden hvor man likevel har mye tid hjemme. Det har jeg gjort og det har vært så deilig å ha noe å gjøre med hendene i sofaen om kvelden. Mindre rastløs. Men om jeg fortsetter med strikking etter denne spesielle tiden, det får vi se. 😁

Jeg har begynt å strikke scrunchies! Så enkelt og så gøy. Fine blir de også, 80's style. Jeg har brukt denne videoen til en dame som forklarer enkelt og i detalj hvordan man gjør det. 

Jeg bruker det jeg har til strikkingen nå i starten. Strikkepinner har jeg lånt av svigermor og garn fikk jeg også fra henne for lenge siden. Skulle gjerne hatt bomullsgarn for da tror jeg strikkene blir finest. Kanskje kjøper jeg et nøste med fin farge etter litt øving.Ønsker deg en fin helg! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar